Dit udbytte af terapi hos mig

 

Få hjælp af autoriseret psykolog

Ingen ventetid på samtaler

Jeg ser dit valg af terapi som et ønske om forandring. Og allerede dér har du taget det første vigtige skridt.

Når du vælger terapi, vælger du bevidst at træde ud af hverdagen for en stund. Du prioriterer at sætte tid af til at forholde dig til dit liv, og dét der vanskeliggør det lige nu. For det kræver netop tid og ro at kunne dette. Dette valg vil du få stor gavn af.

Nogle kommer til den første samtale hos mig og er meget bevidste omkring, hvorfor de ikke har det godt. Atter andre kommer og fortæller, at de igennem en længere periode har haft det skidt, men at de ikke helt ved (og måske ikke kan forstå) hvorfor.

Begge scenarier er helt ok.

Jeg vil gøre mit bedste for, at vi sammen får identificeret lige præcis din problemstilling – hvad er det, du har behov for, der skal være fokus for vores samtaler? Dette kan meget vel tage 1-2 samtaler.

I de øvrige samtaler vil du blive klogere på, hvordan problemet har udviklet sig, hvordan det påvirker dig i dag, og hvilke tanker, adfærdsmønstre og evt. relationer der udløser og vedligeholder det.

Det er først, når vi er opmærksomme på, hvordan vi tænker, (føler) og handler i bestemte situationer, at vi kan ændre på det. Alternativt at vi kan ændre på ydre omstændigheder, såsom uhensigtsmæssige arbejdsbetingelser eller relationer.

Her er det vigtigt at være opmærksom på, at der ofte er gode grunde til, at vi gør, som vi gør – og at vi tænker, som vi gør. Men hvad der engang kan have været hensigtsmæssigt, er det ikke nødvendigvis længere.

Terapi hos mig foregår centralt i Værløse i hyggelige og moderne Kula Yoga Studio, hvor der i huset er rig mulighed for at kombinere samtalerne med fantastisk yoga-undervisning samt andre former for krops- og massagebehandling.

Stedet nås meget nemt med offentlig transport. Er man i bil, er der gratis parkering.

For at sikre kvaliteten af mit terapeutiske arbejde modtager jeg løbende supervision, og holder mig fagligt opdateret indenfor forskning i terapi og psykologi via kurser og litteratur.

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og arbejder efter de Etiske Principper for Nordiske Psykologer og reglerne om tavshedspligt.

Psykolog Cecilie Stjernholm Skov

Kontakt mig uforpligtende

11 + 7 =

Din mailadresse vil udelukkende blive brugt til, at jeg kan kontakte dig. Jeg vil gerne opfordre dig til ikke at sende personlige oplysninger, såsom CPR nr., da informationerne i ovenstående kontaktformular ikke er krypterede.

Privatlivspolitik

Psykolog Cecilie Stjernholm Skov

 Jeg har igennem mange år hjulpet både unge og voksne, og jeg kan også hjælpe dig, hvis du ikke trives.

 

Kontaktinformation Værløse

Kirke Værløsevej 26A

(Kula Yoga Studio)

3500 Værløse 

 Tlf. 28358550

psykolog@ceciliestjernholm.dk