Læs mere om mig 

Psykolog Cecilie Stjernholm Skov

 

Få hjælp af autoriseret psykolog

Ingen ventetid på samtaler

Hvis du skulle være nysgerrig og gerne vil vide lidt mere om mig, kan jeg fortælle, at…

Jeg er 36 år og bor i Værløse med min mand og to aktive drenge på knap 4 og 7 år (børnehave og 1. klasse). Vi elsker og stornyder naturen omkring Værløse og det lokale miljø her i byen, kombineret med at have København tæt på.

I juni 2017 valgte jeg efter en længere årrække som psykolog på Psykiatrisk Center Ballerup at opsige min faste stilling, hvor jeg de sidste år var psykolog i Opus, som er målrettet unge mellem 18-35 år med skizotypi og skizofreni, og deres pårørende.

Jeg valgte at starte et nyt kapitel i mit liv, da jeg brænder for fuldt ud at fokusere på at bruge mine kompetencer og erfaringer i terapilokalet til at hjælpe flere mennesker med at komme sig efter perioder med fx stress, angst og depression.

Dette kombineret med et stort ønske om at leve livet anderledes disse år med mindre børn, hvor fleksibiliteten, der følger med livet som selvstændig, er guld værd. Er der i højere grad ro og styr på hjemmefronten, har jeg også ro og overskud til fuldt ud at hellige mig det terapeutiske arbejde med mine klienter.

Og det er lige præcis dét, jeg nu bruger min tid på – terapi i skønne lyse lokaler i både Hellerup og Værløse, og så naturligvis min familie. Dertil er jeg tilknyttet Psykologerne på Torvet i Hillerød, hvor jeg på konsulentbasis også varetager klientforløb.

Jeg har igennem årene arbejdet med alle aldre, dog primært unge og voksne – tidligere som psykolog på døveafsnittet på Psykiatrisk Center Ballerup, som frivillig indenfor Ungdommens Røde Kors på rådgivningschatten UngOnline, som frivillig psykolog i Sinds Rådgivning i København, på værestedet NABO-center og på Skodsborg Observations- og Behandlingshjem for børn ml. 0-6 år.

Hvis du vil læse endnu mere om mine tidligere erfaringer, er du meget velkommen til at se nærmere på mit CV, som du finder her på hjemmesiden.

Det var lidt om mig, nu ser jeg frem til at møde dig😊

Psykolog Cecilie Stjernholm Skov

Kontakt mig uforpligtende

5 + 8 =

Din mailadresse vil udelukkende blive brugt til, at jeg kan kontakte dig. Jeg vil gerne opfordre dig til ikke at sende personlige oplysninger, såsom CPR nr., da informationerne i ovenstående kontaktformular ikke er krypterede.

Privatlivspolitik

Psykolog Cecilie Stjernholm Skov

 Jeg har igennem mange år hjulpet både unge og voksne, og jeg kan også hjælpe dig, hvis du ikke trives.

 

Kontaktinformation Værløse

Kirke Værløsevej 26A

(Kula Yoga Studio)

3500 Værløse 

 Tlf. 28358550

psykolog@ceciliestjernholm.dk